Whatcha' doin?


Pappa glor på fotboll, lagom tråkigt tycker jag, lika tråkigt som Twilight, du hörde mig, Heidi!


Idag är det regnigt ute, och mitt enda ljus är att det är skola imorrn, jävligt gött.

Igår var så tråkigt att jag gick ner och snacka med en trevlig ung kille vid namn Mattias vid Sopptippen, som säger att jag GÄRNA får gå dit och sno maskiner och liknande!

Det första jag fick när jag gick dit var en 6 till 12 volts batteriladdare, 100 gånger bättre än min gamla, och med SNABBLADDNING!!

Jävligt erotiskt, annars så går det bra, ångesten ligger och kokar vissa dar, lagom jobbigt, men sålänge man har något att göra hela tiden.

Läser min läxa från hans:

John E Persson: Stimbåt, kolfyrade lastångare

Stimbåt är en skildring av lastångarnas uppgång och fall. Vi får knyta bekantskapen bet en fartygstyp som förfaller att ligga ljusår från dagens RoRo-LASH och container fartyg, och lära känna dess maskineri och uppbyggnad.

---

Nog om det!

Annars händer inte mycket, spelar Age of Conan för det mesta, Urgok, barbaren, har även skapat hans vackra biografi, som ni kan läsa här: http://knightsofpoitain.forumotion.com/scriptorium-f4/bio-urgok-the-journey-t44.htm

Jag vet, väldigt vackra forum skills, men men :P

Nåja, ni får ha det bra!! Hälsa maja förresten

Kommentarer
Postat av: Heidi

ujujuj... nej, det är INGEN som förstår lika bra som jag hur mycket the Twilight saga betyder! =) Maja hälsar tillbaka. kramar

2010-07-04 @ 17:33:43
URL: http://livetenligtheidi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0