Lång dag igen!

Riktigt kul att vara igång med skolan igen..

Lite genomgång:

Verkstaden är stängd i 1 vecka till nu, vi har hittat en katt utan ägare som bor uppe på värkstads-loftet och använder absorbtionsmassa som kattsand.

Vi börjar bli klara med "renoveringen" av maskinerna! Svarven, fräsen, och metall-slipen är klar, och jag jobbar på Borren nu, den var värst, no doubt.

Först tvättar man hela skiten, villket tar 1 timma ganske, sedan spolar man av, sen gör man samma process igen, för att värkligen få bort det, denna gången med extra stark oxodid syra i vattnet.

Sedan använder man sandsten för att ta bort eventuell ytrost, som funkar fantastiskt bra! *tummen upp!*

Så jag gick där borta enda tills halv 7 idag, sorligt nog funkar inte mitt busskort efter klockan 7, så jag kan inte vara där längre :(

Annars är allt bra!

Varför vara så elak..

Varit magsjuk, och vrålförkyld i två dagar, och min Syster har övertygat min mamma att stänga av Internet i förtid, allt för att få oss att flytta snabbare, som nu blir om 2 veckor.

Jag tycker bara synd om dom, speciellt Charlie, växa upp med en sådan kvinna, som dessutom röker, och även Magnus, min systers pojkvän, säger att han känner suget att röka bara för att hon gör det.

När jag inte orkade sätta på Tvättmaskinen igår för jag var vråltrött och låg i sängen skrek hon Jävla rövhål och ingen vill vara i samma rum som mig.

Pappa själv kan inte ens förstå att dom gör så här mot oss, men är för svag för att orka disskutera om det....

Nåja, jag ska väl inte gråta över det här.. det löser sig väl..

Måste man välja sida?

Måste man välja sida egentligen? Kan man inte vara enade?

Vi brukade säga, det bästa med skiljsmässan är att dom är vänner, det värkar ha förrendrats.

Min mor undviker min pappa, Christer kommer enda från skåne bara så att pappa kan flytta 1 vecka innan, och hanna sa "Skönt" när jag nämde det, vafan?

När vi fick in 30 tusen på kontot så sa inte mamma något, hon tog raskt ut 5 tusen och stack till finland, hon säger att hon inte sa något för att pappa kanske skulle röra pengarna, visst, men vem var det som tog ut dom?

Pappa hörde av sig hos Mäklaren och sa att vi inte borde röra pengarna, endå har mamma nu tagit ut ytterligare 2 tusen och ätit på resturang 3 gånger på en vecka.

Mamma vill inte vara i samma rum som pappa heller, och vägrar att betala vårdnadsbidrag den första monaden, efter som vi inte "officiellt har flyttat in i lägenheten".

Jag försökte diskutera det här med mamma men hon betedde sig som om hon inte visste något ting.

All denna falskhet, hanna kallade "våran sida av släkten" falsk. Men måste man hela tiden välja sida?!

Pappa säger nu själv att han inte kommer att tveka att gå till tingsrätten om mamma vägrar betala, varför måste det bli så här?

Det är så gott som omöjligt att resonera med mamma, att försöka ha ett förståndigt samtal... Måste man stå bakom en advokat för att kunna diskutera?

Pappa säger nu att vi kanske aldrig kommer bli vänner med dom, måste det skäras upp ett sår i hela jävla släkten så här...

Jag vet inte riktigt hur det här ska gå över huvud taget.

Och tack Heidi, för att du bryr dig<3

Jobbigt..

Helvetesdag.

Min första vecka i skolan var jätte kul.. såg värkligen fram mot den andra.

Men eleverna var på hugget idag eller nått, jag vet inte.. allt var bara jobbigt.. som mobbade mig pga min vikt, försökte sabotera mitt project jag jobbat på i 2 monader, och blivit slagen av en kille.

Vad ska man göra.. det kommer bara fram i tårar efteråt.

Ungdommar, man kan inte förstå sig på dom, man försöker resonera med dom, men dom är helt jävla hjärntvättade av sammhället, det är som djur som bara ser rött.

Jag älskar att vara där, men en dag som denna är bara ett helvete... man mår dåligt i flera dagar efteråt. varför måste dagens ungdommar hela tiden skrika, röka, sloss, och driva med en? Hur kommer igentligen svergies framtid att bli?

Hemma lade jag mig i sängen och somnade nästan på direkten.. och när jag vaknade hade pappa och mamma beställt pizza, självklart fick jag ingen, efter som jag måste betala om jag ska ta en bit... jag är ju 18 nu, jag ska betala för all mat jag äter.

Hörde att pappa tiillomed ringde farmor och heidi, jag vet inte vad mamma har i huvudet just nu, men jag börjar få slut på medkänsla...

Skolan igång..

Skolan är igång, och det är jätte kul.

Har saknat min lärare, Hans, som jag alltid kan spendera mycket tid att prata med. Vi är båda väldigt lika.

Till att börja med bör jag beskriva vem han är, han bor ensam ute i skogen, han har två lokomotiv och cirka 5 lastbilar samt en ångdriven moped på sin tomt, och förra året bad våran rektor honom att ha ansvar för hela Verkstaden på IV.

Hela sommarlovet spenderade han åt att åka från skåne till norrland och hämta maskiner och liknande för värkstaden, massor med arbete har gjorts på verkstaden, golvet har målats, väggarna, massa betong har bearbetats, massor och åter massor, och dom börjar bli klar med många saker nu.

Problemet, ja, det finns ett problem, är idioterna som faktiskt går på IV.

Dom saboterar mitt project, jag skulle sagt "dom andras", men efter som jag är den enda som faktiskt lägger lite tid på att ha roligt och ha project och liknande så är det bara jag, dom slängde i massa sand i en ny flaska olja som Hans hade köpt till mig, var nära på att förstöra min Bil-batteriladdare som jag donerat till skolan, kastar saker på en, svär, och ibland, sloss, dessutom tar dom rast när dom vill, och är allmänt uppkäfftiga mot Hans och Sari.

Jag var nära på att begå styckmord, men känslorna förvandlades bara till tårar, jag vet inte varför, men det var länge sen det var riktat åt MIG på det sättet, och nu har vi bestämt att Verkstaden skall vara stängd i 2 veckor för att kunna göra något.

Dom senaste dagarna har jag faktiskt jobbat "övertid" på skolan för att kunna få gjort något, då man inte kan göra något när dom är där och har boll krig, sloss eller försöker kasta min Motor i golvet. Men jag klagar inte, då jag älskar att vara där.

Tror inte jag mött mer sorgliga och skadade själar en dom, men nu skall som sagt verkstaden vara stängd så jag och hans kan få gjort något! Kul!

Men vad sysslar jag med!?

Jo, vi har en 8 hästars Briggs&Stratton motor som jag renoverat från scratch!

Dom senaste dagarna har jag och hans gjort en Bensin-tank till den, den börjar nästan bli klar, vi har svetstat på en muff, och skruvat fast en bensin-kran, eller ja, Bränsle-kran kanske man borde säga, och lådan isej har äntligen blivit vattentät, jag har också lärt mig använda eld skärare, eller vad dom nu heter, för att hetta upp saker !

Det är mycket oro över skolan i övrigt, får jag inte godkänt i matte nu, kommer jag inte in på ett gymnasium, man måste nämligen vara max 18 år, inte över, och jag vill inte gå på komvux eller liknande.. usch...

Jag kan inte åka bil, jag blir åksjuk, jag klarar knappt resan till Lödöse varje dag, jag vill inte åka enda till ALE, men det är närmast... usch.. jag borde igentligen inte tänka på det här.. det är ju inte tid att välja gymnasium än..


Iallafall, ha det bra.

Modern min

Min mamma kan vara en riktig idiot.

Visst, nu låter jag som villken jävla tonnåring som helst, men det är iallafall vad jag tycker.

Hon tycker att pappa har blivit lite konstig i huvudet efter som han fick El-behandling.

Hon säger att HON har rätt till en åsikt, det håller jag med om, men att utväckla en åsikt om en jävla persons MENTALA HÄLSA, det är en annan kaka.

Jag mådde inte bra, hon är min mamma, jag älskar hon, men jag ringde pappa endå.

Han försökte få mig att må bättre, säger saker som "Om några år vet både Mamma och Hanna bättre"

"Mamma säger så mycket saker"

Och mamma, hon kommer efter en bit in i diskutionen självklart med sina favorit argument:

"Vi diskuterar inte den här saken mer".
Men jag VILL diskutera den här saken mer, då det rör min pappa.


"Jag vill inte prata om han när inte han själv är med"
Nej såklart, pappa är ju inte konflikträdd häller, varför tror du han skrev över bilen till dig mamma?

Dom har ju rätt till deras åsikt, men jag tycker inte man har rätt att kommentera en annans person mentala hälsa utan att en LÄKARE först säger att något hänt.

Pappa säger till mig, "Vi flyttar strax endå, och då behöver vi inte bry oss"

Jag förstår inte detta, vi är ju endå en familj... men han får det att låta på ett annat sätt...

Jag vet inte vad jag skall tycka eller känna.

RSS 2.0